Niemeije is opgericht door een enthousiaste autoliefhebber met een ware passie voor exclusieve en krachtige auto’s.

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een moderne en sportieve trouwauto? Bij Niemeije kunt u de perfecte sportauto huren voor uw bruiloft! Door te kiezen voor kwaliteit, schoonheid en exclusiviteit hebben wij de meest unieke sportauto’s geselecteerd om uw droombruiloft compleet te maken. Of u nu op zoek bent naar een cabrio, supercar of sportauto met ruimte om ook de bruidskinderen in stijl te vervoeren; bij ons huurt u gegarandeerd een auto waar zowel u als uw gasten versteld van zullen staan.

Ook als u geen trouwplannen heeft, bent u bij Niemeije aan het goede adres. Met onze unieke  Experience krijgt u de gelegenheid om gedurende een hele dag in al onze supercars te rijden, inclusief lunch en diner op toplocaties. Hiervoor hebben wij enkele prachtige routes voor u uitgestippeld door binnen- en buitenland. Dit is een ervaring die elke petrolhead een keer meegemaakt moet hebben, en waarvan u ook nog lang zult kunnen nagenieten, aangezien onze professionele video- en fotografen de hele dag met ons zullen meerijden.

Ons wagenpark is meer dan slechts een verzameling auto’s; het zijn stuk voor stuk kunstwerken, waarbij oogstrelende schoonheid wordt gecombineerd met compromisloze kracht. 

 

Een luxe trouwauto huren zonder chauffeur


Ons wagenpark telt legio aan luxe autos van merken als Audi, BMW en Mercedes, denk daarbij ook aan een merk als Volvo. Steelt u het liefst de show in een zomerse cabrio of zit u liever droog in een ruime 7 serie? Wat u zich ook wenst, Wij kunnen altijd voorzien in uw behoeften.

Met meer dan 40 vestigingen in Nederland staat de auto voor uw speciale dag om de hoek voor u klaar. Ons personeel levert u natuurlijk advies en aanvullende opties. Indien u uw partner verrast met een prachtig versierde auto en een heerlijke fles champagne, kan de huwelijksdag al niet meer stuk!


Een trouwauto huren voor de mooiste dag in uw leven


Tijdens de voorbereidingen op het huwelijk zijn er 1001 zaken waar u aan moet denken. Is de huwelijkslocatie geregeld, zijn de bloemen besteld, hebben we een goede fotograaf die ook een mooie dvd kan maken enzovoort. Niemeije neemt graag uw zorgen voor het vervoer uit handen.

Het enige wat u hoeft te doen is uw trouwauto huren uit ons uitgebreide wagenpark. U kunt onder meer kieze uit de categorie cabrio's, personenauto's en SUV's. Rijdt u met een luxe BMW 7-serie of een trendy Fiat 500 naar het stadhuis? Misschien toch die MPV van Seat zodat de kinderen ook mee kunnen?

Een MINI cabrio of BMW 4 serie cabrio is een prachtige trouwauto bij mooi en slecht weer. Met een van onze stoere SUV'S zoals een BMW X5 of Volvo XC60, komt u nooit slecht voor de dag. Met een van onze luxe personenbusjes, zoals bijvoorbeeld een busje van Mercedes, kunt u ook de getuigen meenemen naar het stadhuis.

Niemeije is met meer dan vierduizend autoverhuur vestigingen verspreid over de hele wereld een betrouwbare partner voor u om een trouwauto te huren. U kunt werkelijk waar u ook uw bruiloft wenst te houden, in de buurt een auto huren. De mogelijkheden voor een reservering zijn ook uitgebreid. Zo kunt u onder meer via internet, telefonisch of een reisbureau de auto van uw dromen kiezen.

 

Wij zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te bekommeren om de de details eromheen, zoals een van de verzekeringen die wij aanbieden. Neemt u contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie hierover. Waarom een trouwauto huren bij Niemeije ? De auto's zijn niet ouder dan een half jaar en brengen u dus veilig naar de plaats van bestemming. Bovendien zijn onze huurauto's luxe uitgerust zodat u zich over reisgemak naar uw bestemming geen zorgen hoeft te maken. Een auto huren bij Niemeije betekent dat uzelf, uw partner, en alle gasten kunnen genieten van een heerlijke en ontspannen dag.

 

Partners

Taxi Antwerpen - luchthavenvervoer schiphol - dj trouwfeest - trouwringen - auto opkoper  - opkoper auto's - fotograaf huwelijk